Over

Consus Consulting is gespecialiseerd in:

Hospitality

Binnen de hospitality branche is Consus Consulting gespecialiseerd in het adviseren van de General Manager en het hoger Management om de beoogde veranderingen en verbeteringen te bereiken. Met als doel: groei van uw organisatie, ontwikkelingen van de medewerkers en het duurzaam en commercieel verhogen van de opbrengsten.

Commercieel

Bij multinationals en internationale organisaties is Consus Consulting gespecialiseerd in het managen van projecten en advisering van de Business Executive en het hoger Management om de beoogde doelstellingen, veranderingen en verbeteringen te bereiken. Met als doel de groei van uw organisatie, ontwikkelingen van de medewerkers en het duurzaam en commercieel verhogen van de opbrengsten.

Overheid

Bij de overheid is Consus Consulting gespecialiseerd in het managen van projecten en advisering van de Directie en het hoger Management om de beoogde doelstellingen, veranderingen en verbeteringen te bereiken. Met als doel groei van uw organisatie, ontwikkelingen van de medewerkers en het duurzaam verhogen van het resultaat.

Close Menu